Winst Noordwijkse Vuurtorensok naar Stichting Kurt Carlsen

Sinds kort kunnen de Noordwijkers flaneren met de Noordwijkse vuurtoren op hun enkels. Er is een sok met de Noordwijkse vuurtoren op de markt gebracht. Het geld wat op de sok wordt verdient (de winst) wordt uitgekeerd aan Stichting Kurt Carlsen. Deze stichting beheert onder andere de Noordwijkse vuurtoren.

Vandaag nam burgemeester Wendy Verkleij een exemplaar in ontvangst. Volgens Alexandra Dik van The Sock Community wordt de sok duurzaam geproduceerd. Er is een dames en een heren variant van de sok gemaakt.

Wie voortaan de Noordwijkse vuurtoren op zijn enkels wil hebben kan een paar aanschaffen voor 9,99 euro. De sokken zijn te koop in de Noordwijkse vuurtoren, Aad van den Berg Schoenen en de VVV Noordwijkerhout.

Deel dit bericht

Scroll naar boven