Jodie Young en Maaike Baker winnen clubkampioenschap Golfbaan Tespelduyn

Jodie Young en Maaike Baker zijn afgelopen weekend bekroond tot de clubkampioenen van Golfbaan Tespelduyn. Ze wonnen het Strokeplay Kampioenschap 2021, het jaarlijkse clubkampioenschap over 36-holes.

Strokeplay is de puurste vorm van golven, er wordt niet gedaan aan handicapverrekening. Dit betekent dat de golfer die het minste aantal slagen nodig heeft wint. \’Wij kunnen terugkijken op een prachtig kampioenschap met terechte winnaars’, schrijft Peter Duivenvoorde van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

Bij de heren ging Jodie Young rond in 143 slagen en André Beijk en Erwin den Elzen werden 2e en 3e met 145 slagen. Bij de dames won Maaike Baker met 172 slagen, Sonja van Bohemen werd 2e met 175 slagen en Simone Glas haalde brons binnen met 179 slagen.

\"\"

Deel dit bericht

Scroll naar boven