Kunstklank sluit de nieuwe wereld  af met \’Kunstwerkt\’

Met een programma, net zo afwisselend als het Hollandse weer, sluit Kunstklank ‘de nieuwe wereld’ af met het evenement ‘Kunstwerkt’. Het weekend stond in het teken van dans, theater, muziek, kunst en cultuur. ‘Het was een mooi en zelfs zonnig laatste weekeinde’, laat Kunstklank weten.

De bezoekers van het evenement konden onder begeleiding van een gids een wandeling maken over Landgoed Calorama. Tijdens de wandeling kwam de bezoekers verschillende kunstwerken en kunstenaars tegen.

\"\"

Zaterdag Herma van Piekeren in klei geboetseerd door Jurriaan van Hall. ‘Tattoo Koning’ Henk Schiffmacher maakte op zondag hetzelfde mee. Bezoekers konden ook genieten van het kleurrijke dansoptreden van ede dames van Halte 6.

\"\"

Deel dit bericht

Scroll naar boven