VVV Noordwijk en Noordwijkerhout gaan verhuizen

VVV Noordwijk en VVV Noordwijkerhout verhuizen volgend jaar allebei naar een andere locatie. Het kantoor in Noordwijkerhout verhuist naar een andere pand in het centrum. In Noordwijk aan Zee kunnen toeristen vanaf januari 2022 de VVV bezoeken in de Hoofdstraat.

‘Het Genootschap ‘Oud Noordwijk’ heeft ons de afgelopen jaren enorm geholpen met deze oplossing\’, schrijft Noordwijk Marketing. Het VVV kantoor in Noordwijk zit namelijk sinds 2017 gevestigd in het museum ven \’Oud Noordwijk\’. Na vijf jaar gaat de VVV het pand dus verlaten. Directeur Quirine Kamphuisen tekende samen met Evert-Jan de Boer van De Boer Holding een overeenkomst, waardoor zowel de VVV als het kantoor van Noordwijk Marketing vanaf 2022 in de Hoofdstraat te vinden zijn.

In Noordwijkerhout zoekt Noordwijk Marketing een nieuwe locatie voor het informatiepunt. Het huidige punt voldoet niet meer aan de eisen van organisatie. Uiterlijk juni 2022 wil de organisatie verhuist zijn.

Deel dit bericht

Scroll naar boven