‘Tattoo Koning’ Schiffmacher te gast tijdens KunstWerkt

‘Tattoo Koning’ Henk Schiffmacher is tijdens het laatste weekend van KunstWerkt te gast op het Landgoed Calorama in Noordwijk. Schiffmacher die onder andere de Red Hot Chili Peppers tatoeëerde wordt op zondag geportretteerd door Jurriaan van Hall.

Van Hall gaat in gesprek met de ‘Tattoo Koning’ terwijl hij hem vastlegt in klei. Het gesprek is ook live te volgen via de facebookpagina van de kunstenaar. ‘’Het belooft weer een boeiende, zinderende, leerzame middag vol spannende verhalen te worden’’, schrijft Van Hall.

KunstWerkt is een kunstzinnig evenement georganiseerd door KunstKlank. Komend weekend staat in het teken van dans en kunst. ‘’Er zijn optredens van Form and Colour Party, drie dansers die samen een kleurrijk totaalkunstwerk vormen’’, laat de organisatie weten.

Deel dit bericht

Scroll naar boven