Jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kunnen weer meedoen met de gratis Breakout Events van het Welzijnskwartier en haar partners. Er zijn verschillende activiteiten, zoals lasergamen, golf surfen, zeilen, voetbalclinics op diverse speelveldjes en freerunning waar de jongeren aan mee kunnen doen.

De 24 activiteiten die worden georganiseerd, zijn er voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar en vinden plaats vanaf maandag 20 juli tot september. ‘Bij alle activiteiten worden de coronaregels van het RIVM aangehouden’, schrijft Welzijnskwartier. Aanmelden kan via noordwijkactief.nl.

De Breakout Events Summer Edition wordt gefinancierd door gemeente Noordwijk en de Summer Games. Welzijnskwartier, Sportbedrijf Noordwijk en YoungPWR organiseren in samenwerking met scouting Norvicus, scouting Bosgeest, scouting Hescohonk, Zeilvereniging Noordwijk, ODI, Houwaart Bootcamp, Beach Break, Yourevents en Monica Stuurop Fotografie de activiteiten.