Gezamenlijk onderkomen Noordwijkse Reddingsbrigade en Zeilvereniging Noordwijk feestelijk geopend

Wethouder Sjaak van den Berg heeft op vrijdagochtend 16 juli het gezamenlijke paviljoen van de Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) en de Zeilvereniging Noordwijk (ZVN) geopend. Dit deed hij samen met de voorzitters van beide besturen en de aannemer Van der Niet Bouw. 

De oude onderkomens van NRB en ZVN waren oud en voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. In een jaar tijd verrees het bouwwerk, waarin ook de politiepost is gehuisvest. Het traject naar het gezamenlijke onderkomen startte in 2015. 

Het nieuwe gebouw, ter hoogte van Koningin Wilhelmina Boulevard 101, ademt de sfeer van een strandpaviljoen. Architect Robert Dessing van Van Manen Architecten maakte het ontwerp.

Deel dit bericht

Scroll naar boven