Palliam komt met tentoonstelling ‘Vrijheid vanuit compassie’

Palliam stelt deze zomer ‘Vrijheid vanuit compassie’ ten toon. Dit is een expositie van 350 kunstwerken die te zien zijn in de Maria ter Zeekerk en de naastgelegen Duintuin. Afgelopen zondag opende burgemeester Wendy Verkleij de expositie.

Professionele kunstenaars en amateurs hebben meegewerkt aan de kleurrijke tentoonstelling. Woonzorgcentra, ateliers en het voortgezet onderwijs in Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk schilderden erop los.

De tentoonstelling ‘Vrijheid vanuit compassie’ stond eigenlijk vorig jaar op de planning, maar is vanwege de coronacrisis doorgeschoven naar dit jaar. ‘Een jaar waarin vrijheid ook voor ons plots een andere betekenis gekregen heeft’, schrijft Palliam.

Palliam, een initiatief van de parochie Sint Maarten, is een soort ontmoetingscentrum. \’Een plek waar je aan de ene kant geïnspireerd raakt en aan de andere kant kunt uitblazen\’, schrijft de organisatie op haar website.

Deel dit bericht

Scroll naar boven