Politie grijpt weer in op Noordwijkse strand

Het verbod op alcohol en geluidsapparatuur lijkt tevergeefs, want de politie heeft gisterenavond weer ingegrepen op het Noordwijkse strand. Tussen de paviljoens B.E.A.C.H. en Witsand was een grote groep met feestende jongeren aanwezig, die niet wilde vertrekken. Twee personen zijn aangehouden.

De inzet van de politie was groot. De groep agenten is op linie het strand op gegaan, om de jongeren van het strand te halen. Naast de twee personen die aangehouden zijn, heeft de politie ook geluidapparatuur in beslag genomen.

\"\"

Burgemeester Verkleij hoopte met het verbod op alcohol en geluidsapparatuur van 19.00  uur avonds tot 9.00 uur tussen Witsand en B.E.A.C.H. de groepsvorming tegen te gaan. Verkleij gaf aan extra maatregelen te nemen, mochten deze niet werken. Het is nog onduidelijk wat deze extra maatregelen zijn en of deze ingezet gaan worden.

Deel dit bericht

Scroll naar boven