Deelnemers cultuurbijeenkomst hopen op hogere opkomst

De culturele organistaies, die gisteren aanwezig waren bij de cultuurbijeenkomst in de Muze, roepen de afwezige organisaties op om de volgende keer deel te nemen. Rond de vijftig organisaties zijn uitgenodigd, waarvan er 14 aanwezig waren. De bijeenkomsten worden georganiseerd om verbiding te zoeken en om problemen op te lossen.

De verbinding werd tijdens de eerste bijeenkomst van het jaar gelijk gezocht. De jongerewerkers van het Welzijnskwartier zoeken partners om activiteiten te organiseren. Samen met De Muze zijn de jongerewerkers in gesprek geraakt om te kijken of de jongeren bepaalde voorstellingen mogen bezoeken.

De kunstenaressen van Jills Art en Afrtit24 zijn op zoek naar een expositieruimte. Nick Duindam van KunstZINN gaf aan dat ze wellicht bij ’s Heeren Loo terecht kunnen en José Wehkamp van Bibliotheek Noordwijk verteltde dat er in Bibliotheek Noordwijkerhout ruimte beschikbaar is.

Uit de bovenstaande voorbeelden blijkt dat de organisaties elkaars hulp en advies goed kunnen gebruiken. De deelnemers hopen dan ook dat de opkomst bij de volgende meeting hoger is. Sportbedrijf Noordwijk, de gemeente Noordwijk en De Muze organiseren de bijeenkomsten.

\"\"

Alle verenigingen worden voor de volgende keer weer uitgenodigd. Het is nog onbekend wanneer de volgende bijeenkomst plaats vindt. Mocht je als vereniging geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kan je je aanmelden via sportencultuurloket@sportbedrijfnoordwijk.nl.

Deelnemende culturele organisaties tijdens de eerste bijeenkomst

 • Reuring Noordwijk
 • Afrit24
 • Museum Noordwijk/Stichting Muziek in Jeroen
 • Max Liebermann Noordwijk
 • KunstZiNN
 • Stichting ZEEPaanZEE
 • Welzijnskwartier
 • Genootschap Oud Noordwijk
 • Popkoor Bloom
 • Harmoniekapel Crescendo
 • Bibliotheek
 • JIL’s Art
 • Toneelvereniging ODI

Andere aanwezigen

 • Fotograaf Richard van Egmond
 • Muze Noordwijk
 • Noordwijk Nu
 • Sportbedrijf Noordwijk
 • Gemeente Noordwijk

Deel dit bericht

Scroll naar boven