Zonnebloem overhandigd digitaal lot aan burgemeester

Zonnebloem Noordwijk heeft vanmiddag een digital lot en een symbolische zonnebloem aan burgemeester Wendy Verkleij overhandigd. Het is de aftrap van de loterij, waarmee de stichting geld inzamelt voor haar activiteiten.

De loten kosten 2 euro, waarvan Zonnebloem 1,50 euro kan gebruiken voor haar activiteiten. De loten zijn dit jaar online te verkrijgen. Dit jaar wordt er van de opbrengst High Tea\’s georganiseerd, koffie gedronken bij Alexanderbeach en worden er attenties gekocht voor de mensen die de stichting helpt.

\’De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijk handicap die dreigen in een issolement te raken\’, vertelt secretaris Hermiene Verburg. Hermiene heeft zelf ook een lichamelijke beperking. Vrijwliggers van de Zonnebloem helpen haar bijvoorbeeld met het vervoer.

Verburg merkt op dat vooral ze vooral senioren terug zien bij de activiteiten. Ze nodigd mensen van jongere leeftijdsgroepen van harte uit om deel te nemen. Ook kan de stiching extra vrijwliggers gebruiken. Aanmelden kan via de website.

Deel dit bericht

Scroll naar top