De Dierenhoeve verrast met 29.750 euro voor duurzaam dak

Het duurzame dak op het nieuwe gebouw van kinderboerderij De Dierenhoeve uit Noordwijkerhout gaat er komen. De kinderboerderij werd op 27 mei door een cameraploeg van het Luchterduinen Fonds verrast met een cheque van 29.750 euro. \’Geweldig, echt super\’, roept Astrid Warmerdam.

Eneco is de partij achter het initiatief, jaarlijks rijken ze cheques uit aan organisaties met de beste duurzame ideeën. De Dierenhoeve melde zich dit jaar aan en kwam door de voorselectie. Het was aan de kinderboerderij om zo veel mogelijk stemmen op te halen en dat is gelukt.

De Dierenhoeve verhuist dit jaar naar een andere locatie op het BAVO-terrein in Noordwijkerhout. Ze zijn al een hele tijd aan het werven om de verhuizing te kunnen betalen. Zo doneerden JUB Holland en de kringloopwinkel uit Voorhout allebei al 5000 euro.

Deel dit bericht

Scroll naar boven