Palace Hotel Noordwijk sluit haar deuren

Het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee heeft haar deuren gesloten. Het hotel is ‘technisch failliet’, zo schrijft Bollenstreek Omroep. Het hotel heeft onder andere al maanden geen huur meer betaald. Daarnaast verloor het hotel de rechtszaak van hotelketen Radisson, wat ook financiële consequenties heeft.

De eigenaar van het Palace Hotel wilde op eigen benen staan en geen onderdeel meer uitmaken van hotelketen Radisson. Radisson vocht dit via de rechter aan en won. Het hotel zou een afkoopsom van 150.000 euro betalen en hebben daarnaast nog een openstaande schuld bij de keten van 170.000 euro. Op dit geld hoeft de keten nu niet meer te rekenen.

De pandeigenaar en schuldeiser De Raad Bouw B.V. zet het gebouw in de verhuur en de verkoop.

Deel dit bericht

Scroll naar boven