Streekomroep valt in het water

De vorming van een streekomroep tussen Bollenstreek Omroep en RTV Katwijk is in het water gevallen. Het bestuur van RTV Katwijk is opgestapt na onenigheid met de vrijwliggers, zo laat Bollenstreek Omroep weten.

Tijdens een Katwijkse raadsvergadering in januari ruzieden de vrijwilligers en het bestuur van RTV Katwijk er op los. De vrijwliggers wilden niet naar buiten treden als streekomroep, omdat ze hun eigen identiteit wilden behouden. De ruzie is niet opgelost en alle voorbereidingen voor de vorming van een streekomroep zijn nu voor niets geweest.

Het bestuur van Bollenstreek Omroep is teleurgesteld. Er is een lange tijd toegewerkt naar een streekomroep. Bollenstreek Omroep wilde ook verhuizen naar Katwijk, waar ze gebruik zouden maken van de studio\’s van RTV Katwijk. Ook dit gaat dus niet door.

Bollenstreek Omroep zet nu in op een toekomst als zelfstandige omroep. Ze willen blijven samenwerken met Omroep West en de NOS.

Deel dit bericht

Scroll naar boven