Al bijna duizend reacties bij opening inschrijving nieuwbouwwoningen Northgo

Al bijna 1.000 mensen hebben gereageerd op een huurwoning in het nieuwbouwproject Northgo Noordwijk. Woningcorporatie Stek bouwt 61 woningen op de plek waar voorheen de Northgohal en weekmarkt stond. De inschrijving voor die eensgezinswoningen en appartementen is vandaag geopend, maar levert nu al veel reacties op.

Op het stuk grond langs langs de Duinwetering wordt een appartementencomplex gebouwd met 27 woningen met daarachter een U-vormige hof met verschillende typen woningen: 7 eengezinswoningen, 3 benedenwoningen, 14 bovenwoningen, 4 studio-kopwoningen en 6 studio tweekamerwoningen. Deze laatste zes woningen vormen een zogenaamd Thuishuis, waar ouderen zelfstandig kunnen wonen maar wel een gezamenlijke woonkamer en keuken hebben.

De huurprijzen variëren tussen de 676 euro voor een appartement of maisonnette en 760 euro voor een eengezinswoning.

Geïnteresseerden kunnen op een woning reageren via HureninHollandRijnland.nl. De inschrijving sluit op 31 mei om 08.00 uur.

Deel dit bericht

Scroll naar boven