Honderd examenleerlingen Teylingen College Leeuwenhorst extra ondersteund

Ruim 100 examenleerlingen van het Teylingen College Leeuwenhorst krijgen tijdens meivakantie extra ondersteuning. Het schooljaar zag er vanwege de coronacrisis anders uit. De school heeft besloten om er ook in de vakantie voor haar leerlingen te zijn.

Elke dag zijn er ongeveer 25 leerlingen aanwezig die hulp kunnen krijgen bij het leren en het plannen. Daarnaast worden er verschillende examentrainingen gegeven. Normaal gesproken kunnen de leerlingen alleen zonder ondersteuning op school aan de slag in de vakanties.

Examenleerlingen van het Teylingen College Leeuwenhorst hebben wel het hele jaar door les op school gehad. Toch heeft de school er voor gekozen om gebruik te maken van het beschikbare geld van het Rijk en extra ondersteuning aan te bieden.

Deel dit bericht

Scroll naar boven