In het toekomstige Julianahof komen, als het aan Woonstichting Stek ligt, alleen sociale huur- en koopwoningen. De woonstichting wil het project overnemen van projectontwikkelaar Van Rhijnbouw.

Van Rhijnbouw onderzoekt op dit moment of het project, wegens de stijgende bouwprijzen, nog wel financieel haalbaar is. Stek zit wil niet langer wachten en vraagt 125.000 euro aan de gemeente Noordwijk om het project over te kunnen nemen.

Stek wil de grond van de huidige projectontwikkelaar kopen en de ontwikkelingskosten vergoeden. Van Rhijn Bouw wordt dan niet ingehuurd om de woningen te bouwen.

Voor de 125.000 euro krijgt Noordwijk vijf extra sociale woningen, die de vier commerciële woningen vervangen. In totaal worden er dan 18 sociale woningen gebouwd. De woonstichting hoopt op de steun van het de gemeente Noordwijk.