Opnieuw poging voor coffeeshop in gemeente Noordwijk

De gemeente heeft weer een aanvraag ontvangen voor het opstarten van een coffeeshop in Noordwijk. Burgemeester Wendy Verkleij wees vorig jaar al een verzoek voor een coffeeshop af, maar nu dient zich weer een nieuwe initiatiefnemer aan.

Volgens de initiatiefnemer zitten er veel voordelen aan het openen van een coffeeshop in Noordwijk. De ondernemer schrijft in een brief dat de gemeente Noordwijk met een coffeeshop meer controle en overzicht kan houden. De briefschrijver ziet en hoort dat Noordwijkse jongeren op dit moment softdrugs bij straat- en huisdealers kopen.

De kans is klein dat de coffeeshop door de gemeente wordt goedgekeurd. Ted Bierhoff en Justin Brama kregen vorig jaar al een afwijzing voor het oprichten van een coffeeshop.

De burgemeester liet toen weten dat het huidige beleid waarin staat dat coffeeshops niet zijn toegestaan, niet wordt aangepast. Zij ziet daar ook geen reden voor.

Deel dit bericht

Scroll naar boven