Petitie voor nieuwe Schelft in Noordwijkerhout

Een onbekende initiatiefnemer is een petitie gestart om de Schelft opnieuw in Noordwijkerhout op te bouwen. De gemeente Noordwijk heeft nog niet besloten of de Schelft in Noordwijkerhout terugkomt.

NZLokaal en Doen! dienden in april een motie in waarin ze het college van burgemeester en wethouders oproepen om de Schelft op dezelfde plek te bouwen. Deze motie is niet aangenomen, mede omdat het kostenplaatje nog niet inzichtelijk is.

De initiatiefnemer van de petitie trekt hier de conclusie uit dat er verdeeldheid heerst over de terugkeer van de Schelft in Noordwijkerhout en neemt het heft in eigenhand. De petitie is inmiddels meer dan 2000 keer ondertekend.

In de maand mei wil wethouder Sjaak van de Berg het kostenplaatje presenteren, zodat het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad een oordeel kunnen vellen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven