Flinke schade door botsing op Zwarteweg Noordwijk

Twee automobilisten zijn rond 17.40 uur met elkaar in botsing gekomen op de kruising tussen de Zwarteweg en de Keplerlaan in Noordwijk. Een pakketbezorger ontfermde zich over de slachtoffers voordat de hulpdiensten arriveerden.

Eén van de bestuurders is na de botsing uitgestapt en op de grond gaan liggen. Hij kon zelf opstaan en richting de ambulance lopen. In de ambulance is hij nagekeken en kwam later de schade aan zijn auto bekijken. Het is nog onbekend of hij uiteindelijk met de ambulance mee is gegaan.

Aan de auto\’s is de zien dat de impact groot was. Bij beide auto\’s zijn de airbags uitgeklapt. De auto\’s zijn uiteindelijk door een berger weggesleept.

\"\"

De weg is tijdelijk geblokkeerd, omstanders regelde ondertussen het verkeer.

\"\"

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven