Al lezend de Noordwijkse natuur ontdekken

Kinderen kunnen al lezend in het magazine Strandloper de Noordwijkse Natuur ontdekken. Het magazine, ontwikkelt door Vereniging voor Natuur & Vogelbescherming Noordwijk, wordt uitgedeeld aan leerlingen uit groep 6 van alle scholen in de gemeente Noordwijk.

In het magazine, van 44 pagina’s, staat niet alleen informatie over de Noordwijkse natuur. Kinderen kunnen doormiddel van puzzels en opdrachten hun eigen omgeving leren kennen. De eerste oplage van Strandloper moet in ieder geval drie jaar mee, daarna krijgt het magazine een update.

Natuur & Vogelbescherming Noordwijk kan de magazines uitdelen door een donatie van Dhr. Bruinzeel van de vereniging Oude Dorpskern. Deze vereniging zet zich in voor Cultuur, Erfgoed, en Leefbaarheid in Noordwijk (Binnen). Vandaag kreeg burgemeester Wendy Verkleij de Strandloper uitgereikt.

Deel dit bericht

Scroll naar boven