Bewoners Willem van den Bergh krijgen eigen sportplein

Bewoners van Woonzorgpark Willem van den Bergh kunnen over een aantal maanden sporten in de frisse buitenlucht. In samenwerking met onder andere de Dirk Kuyt Foundation wordt er een sportplein op het woonzorgpark aangelegd.

Op het plein komt een multifunctioneel sportveld. Het veld kan gebruikt worden om een potje te voetballen, te volleyballen en om een basketbal door de basket heen te mikken. Ook wordt er een fitnesszone een en een bootcampzone gerealisseerd.

\"\"

Lionsclub Katwijk-Noordwijk hebben meegefinancierd. De club haalde in 2019 140.000 euro op en schonken dit aan de Dirk Kuyt Foundation om dit project mogelijk te maken.

\"\"

Wethouder Dennis Salman geeft aan blij te zijn met de ontwikkeling van het plein. Op de tijdstippen dat het plein niet gebruikt wordt door het woonzorgpark, mag Sportbedrijf Noordwijk het plein gebruiken om met mensen uit de omgeving te bewegen.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven