Sportbedrijf Noordwijk moedigt inwoners aan om te bewegen

Sportbedrijf Noordwijk moedigt de inwoners uit de gemeente Noordwijk aan om te bewegen. Het is belangrijk om fit en gezond te blijven in deze tijd, zo stelt de organisatie. Buurtsportcoaches gaan de Noordwijkers een handje helpen en delen in maart video’s met beweegtips via social media.

‘Neem een keer extra de trap, pak de fiets, doe een dansje om maak een ommetje!’, schrijft de organisatie. Huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten en apotheken helpen Sportbedrijf Noordwijk om bewegen te stimuleren.

Op de site van Sportbedrijf Noordwijk zijn beweegtips te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld fietsroutes te downloaden. Mocht je zelf een leuke beweegtip hebben, dan kan je die doorgeven aan sportregisseur Sandra Heijmans via sandra@sportbedrijfnoordwijk.nl.

Deel dit bericht

Scroll naar boven