Inzamelingsactie voor uitvaart slachtoffer steekpartij in Noordwijk

Familie en vrienden van de vrouw die omgekomen is door een steekpartij aan de Abraham van Royenstraat in Noordwijk, zamelen geld in om haar te begraven op Cuba. Om het slachtoffer in haar land van herkomst te begraven is minimaal 3.000 euro nodig. Inmiddels is er meer dan 2.000 euro opgehaald.

Het slachtoffer met Cubaanse roots is in de nacht van 13 op 14 februari om het leven gebracht. De politie verdenkt een 25-jarige Noordwijker, die na zijn aanhouding vastzit.

De moeder van het slachtoffer wil haar dochter op Cuba begraven, maar daar is minimaal 3.000 euro voor nodig. De initiatiefnemers van de inzamelingsactie hopen dat ze met de hulp van het Rode Kruis en de Cubaanse overheid het lichaam naar Cuba kunnen brengen. Mocht dit niet lukken, dan willen ze het slachtoffer in Nederland cremeren en het as in Cuba uitstrooien.                                                                                                      \"Inzamelingsactie

Deel dit bericht

Scroll naar boven