Update: Kettingbotsing op N206 langs De Zilk

Meerdere auto\’s zijn vanochtend rond 9.00 uur met elkaar in botsing gekomen op de N206 ter hoogte van De Zilk . Het ongeval gebeurde op het viaduct bij de Waterleidingduinen, waar wegwerkzaamheden aan de gang zijn. Een automobilist raakte gewond.

\"\"Een bestuurder werd verblind door de zon en reed op een file in. De automobilist wilde nog uitwijken, maar was al te laat. Hij botste op de file, raakte met zijn autobusje van de N206 af en kwam tot stilstand tegen een boom. Een andere automobilist raakte gewond en moest door de brandweer worden bevrijd. Ze is later door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De N206 vanaf De Zilk tussen Vogelenzang is in beide richtingen afgesloten door de politie. Het is nog niet bekend wanneer de weg weer open is voor het verkeer.

\"\"

Deel dit bericht

Scroll naar boven