Politie zoekt getuigen van dodelijke steekpartij in Noordwijk

De politie is op zoek naar getuigen van de steekpartij in de nacht van zaterdag op zondag op de Abraham van Royenstraat in Noordwijk. Een vrouw is daar door een steekpartij om het leven gekomen. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een 25-jarige man aangehouden.

Rond middernacht kreeg de politie een melding van een steekpartij. De vrouw leefde nog toen de politie bij de woning aankwam. ‘Ondanks alle medische hulp, is de vrouw helaas overleden’, schrijft de politie.

De politie heeft een grootschalig onderzoek opgezet. De politie zoekt getuigen om een duidelijk beeld van de situatie te krijgen. Mensen met meer informatie kunnen bellen naar 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000. Tippen kan via dit formulier.

Persoon overleden na steekpartij in Noordwijk

Deel dit bericht

Scroll naar boven