Nieuw onderkomen voor De Schelft

De gemeente Noordwijk heeft een nieuwe locatie gevonden voor De Schelft in Noordwijkerhout. De gemeente hoefde niet ver te zoeken. Het sport- en evenementencentrum wordt tijdelijk verhuisd naar de Schippersvaartweg, op een stuk grond van de oude kwekerij L.A. Duivenvoorde.

De tijdelijke locatie is slechts een straat verderop. Bezoekers zijn dus geen extra reistijd kwijt als ze hun favoriete sport willen beoefenen. De gemeente ziet op het stuk grond een grote hal voor zich voor sport en spel.

Er is wel slecht nieuws voor de zwemmers. Het zwembad kan voorlopig nog niet gebruikt worden. Er loopt nog een onderzoek naar het behoud van het zwembad.

Het is nog niet duidelijk wat de tijdelijke huisvesting gaat kosten en welk deel hiervan vergoed wordt door de verzekering. De gemeente moet dit nog in kaart brengen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven