Geen topdrukte bij CV-ketelmonteurs

Ondanks de lage temperaturen is er geen topdrukte bij de meeste Noordwijkse en Noordwijkerhoutse CV-ketelmonteurs. ‘Het is niet zo druk als we gedacht hadden’, vertelt Putman Installaties. Installatiebedrijf Van Nes en Warmerdam Installatietechniek hebben het wel drukker dan normaal.

CV-ketels worden door de winterkou harder aan het werk gezet. Oude en slecht onderhouden ketels kunnen dat niet aan. ‘Zodra het kouder wordt, worden wij vaker gebeld’, vertelt Warmerdam Installatietechniek. Het bedrijf moet vanwege de drukte ‘nee’ verkopen aan nieuwe klanten. Ze kunnen alleen bestaande klanten helpen. ‘Onze monteurs zijn de hele dag op pad en gaan door tot alles af is. We kunnen de klanten toch niet in de koud laten staan’, geeft Warmerdam Installatietechniek aan.

Toch lijkt de drukte over het algemeen mee te vallen. Gasstookcentrale, Putman B.V., Marijnen Verwarmingen en Klinkenberg Techniek hebben het niet drukker dan normaal. Al is het bij Klinkenberg Techniek: ‘Nog niet rustig geweest’.

Deel dit bericht

Scroll naar boven