Hoofdstraat Noordwijk onder water door gebroken waterleiding

De Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee heeft vanochtend onder water gestaan. Een graafmachine heeft tijdens werkzaamheden een waterleiding geraakt. Het water is bij verschillende winkels naar binnen gelopen.

In een video op social media is te zien dat de Hoofdstraat voor een groot gedeelte blank stond. De brandweer kwam snel ter plaatse en opende putten om het water weg te laten lopen. Door de kracht van het water is een deel van de stoep aan het einde van de hoofdstraat ingezakt.

\"\"

De graafmachine schept het water richting de put om verdere overlast te voorkomen.

\"Hoofdstraat

Winkeliers haalden met de hulp van de brandweer het water uit de winkels vandaan. De politie probeerde winkeliers te bereiken die niet in hun winkel aanwezig waren.

\"Hoofdstraat

Deel dit bericht

Scroll naar boven