Jeugdteams van voetbalclub S.J.C spelen Nederlands Kampioenschap

Vier jeugdteams van S.J.C zijn gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap. De teams JO8-1, JO9-1, JO11-1 en JO11-3 gaan strijden voor de titel. Voetbalvereniging S.J.C: ‘Een voetbaldroom ligt nu binnen handbereik van onze jeugdvoetballers: Nederlands Kampioen worden!’.

Om je te kwalificeren voor het kampioenschap moet een team een NK Ticket winnen op één van de zes districtskampioenschappen. Deze districtskampioenschappen. worden georganiseerd voor alle categorieën en vinden plaats aan het begin van het voetbalseizoen. De JO11-1 en de JO11-3 hebben het ticket al bemachtigd. De kampioenschappen eerder dit seizoen zijn geschrapt. De JO8-1 en de JO9-1 gaan hierdoor direct door naar het NK.

Het Nederlands Kampioenschap vindt plaats aan het einde van het voetbalseizoen. Dit jaar is dat in de maand mei of juni.

Deel dit bericht

Scroll naar boven