Jan Janson van PvdA keert niet terug in de raad vanwege ziekte

Raadslid Jan Janson van de PvdA treedt terug als raadslid vanwege zijn ziekte. In september 2020 heeft Janson zijn werk tijdelijk neergelegd door gezondheidsklachten. Begin december kreeg hij een goed resultaat na het afronden van zijn chemokuur, maar hij herstelde slecht.

Zijn vergevorderde ziekte maakt het niet meer mogelijk om zijn plek in de raad in te nemen. Zijn rol in de raad is sinds september overgenomen door Rommie van Dokkum en zijn rol als commissielid door Ineke Secker. Janson bleef Van Dokkum en Secker tijdens zijn ziekte op de achtergrond ondersteunen.

Het bestuur en de fractie van de PvdA geven aan geschrokken te zijn en de situatie amper te beseffen. Zij wensen Jan en zijn naasten veel sterkte in deze moeilijke periode.

Deel dit bericht

Scroll naar boven