Meer dan 1000 reacties op 13 sociale huurwoningen Landgoed in den Houte

1081 mensen hebben gereageerd op de 13 sociale huurwoningen in Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout. Op de vorige 30 sociale huurwoningen in deze wijk reageerden ook meer dan 1000 mensen. ‘Extreem veel reacties’ volgens een medewerker van Woningstichting Sint Antonius van Padua.

Vijf van de woningen worden toegewezen aan huurders die al in een sociale huurwoning van Sint Antonius van Padua wonen en willen verhuizen. De andere 8 woningen worden toegewezen op basis van inschrijftijd. Een 18-jarige heeft dus aanzienlijk minder kans om de woning toegewezen te krijgen dan een 28-jarige.

De huur bedraagt 648,25 euro per maand. De woning heeft een oppervlakte van 39 vierkante meter en heeft twee slaapkamers. Het is een energiezuinige woning met een energielabel van A+. Er komen zonnepanelen op het dak en er wordt een warmtepomp geïnstalleerd.

Deel dit bericht

Scroll naar boven