Burgemeester Verkleij spreekt moed in bij de Noordwijkers: ‘Het vaccin is de oplossing’

De burgemeester Wendy Verkleij spreekt tijdens haar nieuwjaarswensen moed in bij de Noordwijkers. Zij laat weten dat door de komst van het vaccin er licht aan het einde van de tunnel is. ‘Laten we met elkaar hopen dat we dit jaar kunnen inzetten op herstel van onze vrijheid.’

Inwoners hebben massaal de behoefte om terug te keren naar het oude normaal. Dit blijkt uit gesprekken die de burgemeester met inwoners heeft gevoerd. Verkeij begrijpt het ‘We zijn er ook klaar mee. De “covidmoeheid” slaat toe.’ Toch is ze blij met Noordwijkse initiatieven die de samenhorigheid vergroten en de eenzaamheid te verkleinen. \’Het heeft me oprecht geraakt.’

De burgemeester ziet het vaccin als oplossing, maar begrijpt ook dat er mensen zijn die nog niet overtuigd zijn van de veiligheid van vaccin. Ze roept deze mensen op om kritisch onderzoek te doen en zich te laten leiden door betrouwbare informatie. Verkeij hoopt dat we hierdoor langzaam ‘de oude manier van leven’ terug krijgen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven