Kerst staat voor de deur en dan staat lekker eten centraal. Tijdens het kerstdiner wil je heerlijk uitgebreid tafelen. Het Wapen van Noordwijkerhout, Nice by Elliott en De Zeemeeuw helpen je hierbij. Zij zorgen ervoor dat je heerlijk kunnen smullen tijdens het kerstdiner.

Het Wapen van Noordwijkerhout
Genieten van een viergangendiner tijdens kerst? Het Wapen van Noordwijkerhout verzorgt op 24 en op 26 december een heerlijk viergangendiner voor bij jullie thuis. Dit alles voor slechts 47,50 euro per persoon. Dit restaurant bezorgt niet alleen tijdens kerstdagen de lekkerste maaltijden, maar iedere dag zorgt het Wapen van Noordwijkerhout ervoor dat je thuis uiteten kan. Het is ook mogelijk om een lekkere maaltijd cadeau te doen, bestel dan een cadeaubon. Het team van het Wapen van Noordwijkerhout staat voor jullie klaar.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk www.wapenvannoordwijkerhout.nl.

Nice by Elliott
Nice by Elliott is het eerste Noordwijkse restaurant waar je een heerlijke complete gourmetschotel en een mooie luxe tapasschotel kan bestellen. De gourmetschotel bestaat uit verschillende soorten vlees en vis van hoge kwaliteit. Ook worden er lekkere bijgerechten en verschillende soorten sausen meegeleverd. Dit alles voor maar 22,50 euro per persoon (vanaf 4 personen). Liever een diner op maat? De keukenbrigade kookt (niet alleen tijdens kerst) het diner van je dromen. Wil je in de middag al genieten van de lekkerste hapjes? Nice by Elliott bezorgt ook luxe tapasschotels voor 16,50 euro per persoon.

Alle mogelijkheden bekijken? Bestellen kan via www.nicebyelliott.nl.

De Zeemeeuw
Bij De Zeemeeuw kan je op en rond de kerstdagen een uitgebreid viergangendiner bestellen voor maar 37,00 euro per persoon. Het voor-, hoofd- en nagerecht bestaan allemaal uit heerlijke proeverijen. Alles wordt kant en klaar thuisbezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is het hoofdgerecht even opwarmen, maar dit is zo gepiept. Ook de kinderen worden niet vergeten, er is een speciaal kindermenu voor slechts 12,50 euro. Toch liever brunchen of een High Tea voor thuis? Ook dat is mogelijk. Je kan bij de Zeemeeuw een Bubbly Brunch, (inclusief gratis (P)Rosecco), een Christmas & New Year’s High Tea en een Party Platter (inclusief gratis (P)Rosecco) bestellen.

Bestellen kan via de website: www.zeemeeuw.com/feestdagen of via de e-mail: info@zeemeeuw.com (kerstbestellingen tot 22 december).