Mandy verstopt vrolijke keien in Noordwijk: ‘Ik wil kinderen een lach op het gezicht bezorgen’

Mandy Spitters-van Zanen beschildert vrolijke keien en verstopt deze op verschillende plekken in Noordwijk. Ze wil de inwoners uit Noordwijk en vooral kinderen een lach op het gezicht bezorgen. Vandaag verstopte ze de keien in het park van Nieuw Leeuwenhorst.

\"\"

Het is een initiatief overgewaaid uit Brabant. De vinder van de steen kan de steen mee naar huis nemen of juist op een andere locatie leggen. Zo kunnen de stenen door heel Nederland heen zwerven. ‘Het is leuk als de vinders een foto maken en deze in de Facebookgroep Kei Tof zetten’, zegt Mandy. Zo kunnen de makers zien dat hun keien zijn gevonden.

\"\"

Mandy hoopt dat de Noordwijkers en Noordwijkerhouters haar volgen en zelf stenen versieren en wegleggen. Je hebt acrylverf, stiften en een spuitbus vernis nodig om de keien te versieren. De makers zetten de postcode op de kei, zodat de vinder weet in welke plaatst de kei versierd is.

\"\"

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven