Favoriete top2000 nummers van de Noordwijkers

Nederland heeft dit jaar weer massaal gestemd op de Top2000 van NPO Radio 2, ook Noordwijkers brachten hun stem uit. De meeste Noordwijkse stemmen (17%) gingen naar Rollercoaster van Danny Vera. Rollercoaster is ook de nummer één van de Top2000.

De nummer twee van de Noordwijkers is Bohemian Rhapsody van Queen. Dit nummer kreeg 14 procent van de Noordwijkse stemmen. Bohemian Rhapsody was vorig jaar het nummer één van de top2000 en de nummer één van de Noordwijkers.

Pianoman van Billy Joel komt in Noordwijk op de derde plek en in de lijst op de vierde plek. Vorig jaar stond dit Pianoman op nummer drie in de lijst.

Heroes van David Bowie, Hotel California van de Eagles, Stairway To Heaven van Led Zeppelin en Black van Pearl Jam staan op de gedeelde vierde plek. Alle nummers kregen negen procent van de Noordwijkse stemmen. Ze zijn allemaal in de top 10 van de top2000 te vinden.

Daarnaast stemden de inwoners uit Noordwijk vaak op Purple Rain van Prince & The Revolution, Avond van Boudewijn de Groot en Soldier On van Direct. Soldier on is de hoogste Nederlandse binnenkomer in de lijst en staat op plek 12.

Deel dit bericht

Scroll naar boven