Coronabesmettingen in Noordwijk stijgen sinds lockdown

Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Noordwijk is sinds de strengere maatregelen van 14 december gestegen. De stijging bedraagt 60% in vergelijking met de week (50) voor de lockdown.

In de week (50) voor 14 december zijn er 124 inwoners uit Noordwijk positief getest. In week 51 waren dit er 177 en vorige week (52) 198. Sinds de lockdown is het aantal besmetting dus met 74 gestegen. Sinds week 50 zijn er vier Noordwijkers in het ziekenhuis opgenomen en zijn er twee Noordwijkers overleden.

In regio Hollands Midden was er een piek in week 51. Vorige week (52) is het aantal nieuwe besmettingen in de regio gedaald van 3.719 tot 3.466 besmettingen. Het aantal nieuwe ziekenhuis opnames daalde met vijf. Wel zijn er 28 mensen overleden aan het virus, dat zijn er twee meer dan de week ervoor.

Deel dit bericht

Scroll naar boven