Aantal coronagevallen stijgt weer in Noordwijk

Het aantal positieve coronagevallen in de gemeente Noordwijk is gestegen. Vorige week, van 7 tot 13 december, zijn er 124 besmettingen vastgesteld. Er is één persoon uit de gemeente Noordwijk overleden aan het virus.

Sinds twee weken stijgt het aantal besmettingen landelijk, zo ook in Noordwijk. Vorige week steeg het aantal besmettingen met 30 ten opzichte van de week ervoor. De ziekenhuisopnamen zijn daarentegen wel gelijk gebleven: één opname.

In de regio Hollands Midden is het aantal besmettingen ook toegenomen. Het aantal steeg met ruim 60 procent tot 2.987. Opvallend is dat er meer getest wordt. Er blijkt een toename te zijn van bijna 37 procent. Het percentage positieve testen (14 procent) is bijna gelijk gebleven.

Deel dit bericht

Scroll naar boven