Lockdowndrukte in Noordwijk: ‘Het is de hele dag al een gekkenhuis’

Shoppers in Noordwijk doen de laatste inkopen met het oog op de nieuwe coronamaatregelen. Eind van de middag lijkt de grootste drukte voorbij en kunnen de ondernemers even op adem komen. ‘Het is de hele dag al een gekkenhuis’, zegt Guido van Boekhandel van der Meer.

In de winkelcentra in Noordwijk aan Zee en in Noordwijk Binnen was het vanmiddag drukker dan normaal. Er ontstonden rijen bij meerdere winkels en op straat mopperden de shoppers over de nieuwe maatregelen.

\"Lockdowndrukte

Guido vertelt dat het de hele dag al erg druk is in de boekhandel. Hij reageert nuchter op de vermoedelijke nieuwe maatregelen ‘We zien het wel’. Vandaag is Guido nog goed gestemd ‘Het is druk, maar iedereen houdt zich netjes aan de coronaregels.

\"Lockdowndrukte

Hema Noordwijk pakt het anders aan. De winkel heeft alle voedingswaren 50% afgeprijsd om zo de producten met een beperkte houdbaarheidsdatum toch te kunnen verkopen. Het was druk in de winkel.

\"Lockdowndrukte

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven