Oefencompetities S.J.C Jeugd verlengd en uitgebreid

De jeugdopleiding van voetbalclub S.J.C verlengd en breidt de Monskey Leagues competities uit. Dit zijn onderlinge oefenwedstrijden waarin teams het tegen elkaar opnemen. ‘De eerdere wedstrijden zijn een daverend succes en hebben inmiddels landelijke bekendheid’, zegt S.J.C.

Voorlopig mogen er nog geen wedstijden gespeeld worden tegen andere clubs. S.J.C organiseert daarom extra speelronden. De extra speelronden vinden plaats op zaterdag 5, 12 en 19 december. Elk team speelt zes wedstrijden. Op 19 december worden de kampioenen bekend gemaakt.

Naast het spelen van de oefenwedstrijden wordt er ook een competitie voor de beste penaltynemer georganiseerd. Per team wordt er gestreden om wie het team mag vertegenwoordigen tijdens de finales van de Monskey Leagues Penalty Masters. Per leeftijdsklasse nemen de teams het tegen elkaar op. Elke leeftijdsklasse heeft een eigen winnaar die zich na 19 december Monskey Leagues Penalty Master mag noemen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven