Cadeautjes krijgen en Sinterklaas vieren is niet voor elk gezin vanzelfsprekend. Voor kinderen uit gezinnen in de gemeente Noordwijk voor wie dit geldt, wordt er dit jaar voor een sinterklaascadeautje gezorgd. Dit initiatief komt voort uit de Noordwijkse Brede Maatschappelijke Alliantie en is onderdeel van Hartverwarmend Noordwijk, een nieuwe campagne van Noordwijk Marketing.

Op drie locaties in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk worden op vrijdag 4 december sinterklaascadeautjes uitgereikt aan kinderen van 0 tot en met 17 jaar oud. In de laatste maanden van dit jaar wordt de aandacht gevestigd op gezinnen die het moeilijk hebben. Met dit initiatief kunnen zij toch een onvergetelijk sinterklaasfeest vieren.

Aanmelden
Alle gezinnen waarvoor het niet mogelijk is om sinterklaascadeautjes voor de kinderen te kopen, mogen zich aanmelden. Zij kunnen zich tot vrijdag 27 november aanmelden via het e-mailadres [email protected] In de e-mail vermeld u de naam- en adresgegevens, de leeftijd en het geslacht van de kinderen.