Ronnie van de Putten veilt drie Noordwijkse percelen van zijn vastgoedbedrijf Bever Holding. Het gaat om het bekende Gat van Palace, percelen aan de Zeereep en de Parallel Boulevard. Van de Putten staat erom bekend dat hij zijn gekochte vastgoed laat verloederen.

Het Gat van Palace is al bijna 40 jaar een lege plek. Van de Putten had plannen om er een hotel of een appartementencomplex te bouwen. Deze plannen zijn nooit doorgezet. Het perceel Parallel Boulevard 7 ligt naast het gat van Palace en gaat ook onder de hamer. Daarnaast veilt Van de Putten percelen aan de Zeereep. Op één van de percelen stond van 1962 tot 1997 het Zinger Hotel.

Het vastgoedbedrijf Bever Holding heeft hoge schulden. In de jaarcijfers van 2019 is te zien dat Bever Holding een schuld heeft van grofweg 35 miljoen. Het bedrijf leed dat jaar ook een verlies van meer dan 2 miljoen verlies leed.