Percelen Ronnie van de Putte toch niet geveild

De percelen van Bever Holding van Ronnie van de Putte worden op 7 december toch niet geveild. Geïnteresseerde partijen hebben de kans gekregen om voor de veiling een bod uit te brengen. Gemeente Noordwijk heeft van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de gemeenteraad op de hoogte gebracht rondom de ontwikkelingen van de percelen van Ronnie van de Putte. Bever Holding heeft een bod geaccepteerd dat voor de veiling is uitgebracht. Het is niet bekend wie de percelen aangekocht heeft.

De gemeente Noordwijk kreeg twee kansen om de percelen in handen te krijgen. De gemeente mocht een onderhands bod doen. Wanneer een andere partij meer geboden heeft, krijgt de gemeente Noordwijk één kans om te overbieden. Dit komt door het Wetvoorkeursrecht wat de gemeente op de percelen gevestigd heeft.

Deel dit bericht

Scroll naar boven