Jan Modaal kan nieuwbouwappartement van Hotel van Oranje vergeten

De nieuwbouwappartementen naast Hotel Van Oranje zijn niet te betalen voor Jan Modaal. De appartementen moeten per stuk minimaal 1,5 miljoen euro opleveren. De verkoop start binnenkort.

Naast Hotel Van Oranje komen twee appartementencomplexen. In het zogenoemde ‘Residence Van Oranje’ komen appartementen van ongeveer 150 en 250 vierkante meter. Voor wie dat nog niet genoeg is, zijn er nog de penthouses van zo’n 600 vierkante meter.

Het eerste gebouw met 7 etages heeft 42 appartementen en 6 penthouses. In het tweede gebouw van 6 etages komen 24 appartementen en 4 penthouses. De bewoners van de appartementen en penthouses mogen gebruik maken van de faciliteiten in het hotel.

Het duurt nog even voordat de nieuwe bewoners de sleutel krijgen. De appartementen worden pas over 2 opgeleverd. Je kunt hier wel alvast een kijkje nemen om te zien hoe de appartementen eruit komen te zien.

Deel dit bericht

Scroll naar boven