Noordwijk Marketing zoekt naar hartverwarmende foto’s

Noordwijk Marketing komt met een fotoverkiezing om de saamhorigheid in de gemeente Noordwijk te benadrukken. De stichting is op zoek naar hartverwarmende foto’s. De verkiezing is een onderdeel van de nieuwe campagne Hartverwarmend Noordwijk.

De mooiste foto’s worden beloond met prijzen. Wanneer je een foto instuurt maak je kans op een fotoworkshop, een fotowalk of een afdruk van de foto van 30 bij 40 centimeter. De fotoworkshop en fotowalk worden gegeven door Jeanette van Starkenburg.

Verschillende soorten foto’s komen in aanmerking voor de prijzen. ‘Een adembenemende zonsondergang zijn, een knapperend haardvuur of een intiem dinertje bij kaarslicht’, schrijft Noordwijk Marketing.

Naast de fotoverkiezing organiseert Noordwijk Marketing nog een actie waarmee je prijzen kan winnen. Bij besteding van 25 euro in Noordwijk en Noordwijkerhout bij deze deelnemende bedrijven ontvang je een actiecode. Met de actiecode maak je kans op prijzen als een luxe high tea bij Grand Hotel Huis Ter Duin.

Deel dit bericht

Scroll naar boven