Politie stopt illegaal pokertoernooi in Noordwijkerhout

Politie Noordwijk heeft afgelopen zondagavond een illegaal pokertoernooi op een woonboot in Noordwijkerhout beëindigd. Surveillerende agenten kregen een melding dat een persoon met een vuurwapen zwaaide. Dit bleek niet het geval te zijn, maar er was wel degelijk wat aan de hand.

De politie is met surveillance honden de woonboot binnen getreden. Ze troffen daar vijftien mensen aan. Alle vijftien hebben zij een boete gekregen voor het overtreden van de coronaregels. De politie trof ook pepperspray en verdovende middelen in de woning aan.

Er wordt nog onderzocht of de bewoner van de woonboot een extra straf krijgt voor het faciliteren van het toernooi. De politie heeft een 27-jarige man uit Wassenaar en een 32-jarige Leidenaar aangehouden.

Deel dit bericht

Scroll naar boven