Aantal nieuwe coronabesmettingen in Noordwijk opnieuw gedaald

De afgelopen twee weken is het aantal nieuwe coronabesmettingen in de gemeente Noordwijk gedaald. In de hele regio Hollands Midden is een dalende trend te zien.

In Noordwijk zijn vorige week 75 inwoners besmet geraakt met het coronavirus. Dit zijn er 29 minder dan de week ervoor. Twee weken daarvoor was dit aantal 233. Ook zijn er twee inwoners opgenomen in het ziekenhuis. Daarnaast is er één inwoner overleden aan het virus.

In deze regio is het aantal nieuwe besmettingen gedaald van 2.408 naar 1.990 ten opzichte van vorige week. Het percentage positief geteste personen is afgenomen van 15,6 procent tot 14,7 procent. In Noordwijk is dit percentage van 14,3 procent naar 13,5 procent gedaald.

Deel dit bericht

Scroll naar boven