Gemeente Noordwijk aast op percelen van Van de Putte

De gemeente Noordwijk aast op de percelen van vastgoedonderneming Bever Holding van Ronnie van de Putte en zet haar voorkeursrecht in. Met het voorkeursrecht kan de gemeente als eerste de percelen kopen voor wellicht een lagere prijs dan andere partijen. De grond van Van de Putte wordt op 7 december geveild.

Het gaat om zeven percelen in het gebied rondom de Boulevard zoals het Gat van Palace, percelen aan de Zeereep, het Zinger Hotel en Parallel Boulevard nummer 7. De gemeente wil dit gebied weer levendig maken voor de Noordwijkse inwoners en alle gasten die de badplaats verwelkomt. Met het binnenhalen van de percelen zou dit mogelijk het einde zijn van de onontwikkelde plaatsen. Het blijft nog maar de vraag of de verkoop daadwerkelijk doorgaat.

Wethouder Roberto ter Hark: ‘Toen het college van de executieveiling hoorde volgde maandag 8 november 2020 koortsachtig overleg. We hebben gekozen voor deze unieke stap. Nu is het wachten. Eerst maar eens zien of de executoriale verkoop wel doorgaat’.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven