Wielrenner valt vrouwen op snorscooter aan in Noordwijkerhout

Een wielrenner heeft twee vrouwen op een snorscooter aangevallen op het fietspad van de Langervelderweg in Noordwijkerhout. De vrouwen reden op 8 november rond 15.25 uur richting de Duinschooten toen zij werden aangevallen. Politie Noordwijk is op zoek naar getuigen.

De wielrenner heeft de bestuurder van de snorscooter een harde klap in het gezicht gegeven. De bestuurder is hierdoor gewond geraakt. Het is niet bekend waarom de bestuurder is aangevallen. De wielrenner is na de mishandeling doorgereden.

In een eerder bericht sprak de politie over een mannelijke bestuurder van de snorscooter. Dit is echter een misverstand en is later aangepast.

Politie Noordwijk is op zoek naar de wielrenner. Het gaat om een man rond middelbare leeftijd met een gerimpeld gezicht en een slank postuur. Hij droeg een groen/geel neon shirt met lange mouwen en een strakke zwarte broek.

Bij een melding over een soortgelijke situatie kijkt de politie of er sprake is van strafbare feiten waarna de slachtoffers aangifte kunnen doen.

‘Weet u wie deze wielrenner is? of heeft u iets van het voorval gezien? Geef het door aan de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan: 0800-7000’, schrijft Politie Noordwijk op social media.

Deel dit bericht

Scroll naar boven