Lesauto klapt op camperbusje op Gooweg in Noordwijk

Een camperbusje is vanmiddag rond 16.00 uur op een stilstaande vrachtwagen geklapt. Achter het busje reed een lesauto. Deze auto is achterop het busje geknald. Zowel het camperbusje als de lesauto hebben flinke schade. Er zijn geen gewonden gevallen.

\"\"

Het ongeval vond plaatst op de de Gooweg ter hoogte van het voormalige Zilveren Kruis in Noordwijk. Er heerste verwarring tussen de instructeur en de leerling in de lesauto. Volgens de leerling zou de instructeur gedurende de les het rempedaal bedienen. Dit was de instructeur op het cruciale moment vergeten.

Zowel de lesauto als het camperbusje konden hun weg niet meer vervolgen. De politie heeft tijdelijk een deel van de weg afgezet. Toen de auto’s geborgen waren en het wegdek schoongemaakt was heeft de politie de afzetting verwijderd.

\"\"

Deel dit bericht

Scroll naar boven